AKTUELNO

Košulja se oduvek smatrala nezaobilaznim delom svačijeg stila.

Sigurni smo da ste do sada ponašli različite načine da je stilizujete i implementirate u vaš look, ali morate priznati da ste uvek u potrazi za nekim novim i zanimljivijim koji mogu dodatno unaprediti vaš celokupni izgled. Pored uvlačenja samo jedne strane u pantalone ili suknju, od nedavno smo mogli da primetimo novu stajling ideju za nošenje košulje koje su popularizovale poznate zvezde poput Zendaye i Mandy Bork.

Šta treba da radite? Odaberite košulju i iskombinujte je sa dubokim farmerkama ili pantalonama. Ztim, umesto da uvlačite košulju unutra, otkopčajte nekoliko dugmića od kraja prema sredini kako biste kreirali trougao. Ovaj šik način nošenja košulje je fantastičan, pravi letnji i senzualan, a vi uvek možete uticati na to koliko ćete kože pokazati. Ovde glavnu ulogu igraju i duboke siluete pantalona, suknji ili šortseva.

Takođe se možete igrati sa siluetama, pa tako uz ovakvo nošenje košulje možete nositi suknje A-kroja, vrećaste pantalone i slično. Inspiraciju pronađite u našoj galeriji!

#košulja

'