AKTUELNO

Jana Orfeva je živela u bedi i siromaštvu, sve dok nije postala ljubavnica.

Jana Orfeva sebe naziva "najplaćenijom ljubavnicom". Naime, iza skupih krpica koje nosi i luksuznih putovanja na koja ide, krije se sponzor.

Ona je, naime, ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. Mnoge devojke maštaju o tome da nađu bogatog šeika, da bi mogle da uživaju u čarima luksuza, a ovaj ukrajinskoj manekenki se san i ostvario.

Foto: Instagram.com/yana.orfeeeva

Jana sa bogatim princem uživa već tri godine, a osim što zbog "titule ljubavnice" svakoga dana dobija oko 5.000 evra, saudijski multumilioner joj poklanja luksuzna putovanja, brendirane tašne, cipele, garderobu, ali i skupocne automobile, piše Daily star.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Foto: Instagram.com/yana.orfeeeva

Ona na plaćena putovanja uglavnom ide sam, dok joj se ponekad pridruži i princ.

Kako se dalje navodi, ova lepotica novac je iskoristila tako što je kupila luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao dobru, ali razmaženu devojku.

Takođe, Jana mnogo ulaže u svoj fizički izgled što je očigledno, a mnogi komentarišu da joj je to jedini posao koji ima.

Foto: Instagram.com/yana.orfeeeva

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Iako danas krije svoju prošlost, pa tako i to kako je nekada izgedala, stare fotografije su pokazale koliko se Jana promenila.

Autor: Snežana Milovanov