AKTUELNO

Seksualni život treba da bude pun uzbuđenja i strasti, a mi vam otkrivamo kako da ga učinite još boljim!

Evo nekoliko detaljnih saveta koji će vašeg partnera ostaviti bez daha i učiniti vaše intimne trenutke i seks nezaboravnim.

1. Komunikacija je ključna! Razgovarajte otvoreno o svojim željama, fantazijama i prećutnim željama. Upoznajte jedno drugo na dubljem nivou i otkrijte šta vas uzbuđuje.

2. Igranje igara može biti veoma zabavno i uzbudljivo. Napišite svoje fantazije na papiriće, podelite ih i izvlačite redom. Ovo će uneti element iznenađenja i mašte u vaš seksualni život.

3. Ne zaboravite na erogene zone! Dodirujte i masirajte delove tela koji su često zapostavljeni, poput perineuma ili testisa. Ovo će dodatno uzbuđivati vašeg partnera i uneti novu dimenziju u vaše intimne trenutke.

4. Istražite svet mirisa i ukusa. Isprobajte lubrikante sa voćnim ili čokoladnim ukusom i iznenadite svog partnera novim senzualnim iskustvima tokom seksa.

Foto: Pixabay.com

5. Seksi donji veš je ključan deo igre! Očarajte svog partnera atraktivnim komadom donjeg rublja i unesite vatru strasti u vašu spavaću sobu.

6. Istražite nove seksualne položaje kako biste pronašli onaj koji vam najviše odgovara. Otkrijte G tačku i istražite nove načine za postizanje intenzivnih orgazama.

7. Stavljanje kondoma može biti seksi deo predigre. Uključite svog partnera u proces stavljanja kondoma na jedan zabavan i senzualan način. Koristite usta.

Uz ove detaljne savete, vaš seksualni život će procvetati i postati nezaboravan doživljaj za vas i vašeg partnera!“

Autor: Aleksandra Aras