AKTUELNO

Nakon duge i naporne nedelje, seks s partnerom mnogima je često poslednja stvar na pameti, međutim, ponekad uopšte ne treba ni da se pomerite za trenutak strasti. Stručnjaci imaju rešenje i za one malo lenje.

Ako ste preumorni za akrobacije u krevetu, a druga strana je raspoložena za ‘igru‘, onda je u tom slučaju idealna poza ‘ležeći policajac‘.

Lagana, a pruža užitak

Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme, tvrde stručnjaci. Ova poza zapravo je slična pozi doggy style, samo što u ovom slučaju žena leži na stomaku, a ispod bokova ima jastuk (zato je i dobila naziv ‘ležeći policajac‘).

Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema vama za još veću intimnost. Takođe, može se pridržavati i za vašu guzu. Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj karlice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-tačke. Ne može bolje od ovog…

Malo predigre nije naodmet

Ponekad vas strast toliko obuzme da vam predigra traje onoliko koliko vam treba da strgnete odeću, možda i kraće. Ali, ruku na srce, niste baš uvek tako animalno napaljeni, a i bilo bi šteta zanemarivati predigru, jer upravo ona čini seks boljim.

Predigra nije nešto bez čega se ne može, ali ona budi čula i želju u nama. Kao što nas aperitiv priprema za uživanje u jelu, iako nam obrok može proći u slast i bez njega, tako nas predigra priprema za uživanje u seksu. Zato se opustite i uživajte.

Autor: