AKTUELNO

Retko možete da primetite na njima, ali ženama kroz glavu prolaze različiti scenariji među kojima su i strahovi hoće li napraviti sve kako treba, kakav će dojam ostaviti…

Ako veruju da bi tu veče moglo da bude uzbudljivo, žene će sebi satima slagati mentalne liste u glavi koje treba izvršiti pre nego li se nađu sa svojim muškarcem. Puno se brinu i o izgledu pa vode računa da sve izgleda savršeno.

Ovih 10 stvari radi većina žena pre seksa:

Depiliraju se – jer žele da izgledaju besprekorno i savršeno.

Lakiraju nokte na nogama – da bi izgledale još bolje.

Malo paniče – uvek postoji doza panike kako će sve izgledati i hoće li napraviti nešto pogrešno.

Biraju najseksi donji veš – ili paniče jer ne mogu da nađu one gaćice koje su zamislile.

Satima odlučuju što će da obuku – ovo se odnosi na žene koje još ne žive sa svojim muškarcima. Tokom zajedničkog života to je nemoguće izvesti, a da prođe neprimećeno.

Razmišljaju trebaju li one da ponesu kondome – ako ni on nema, što tad? Rešenje – bolje poneti, nego žaliti.

Dopisuju se s prijateljicama – ne sve, ali većina dama raduje se sastanku s momcima pa neretko o tome pričaju i s prijateljicama.

Prave mentalnu listu u glavi što poneti za jutro posle – u slučaju da prespavaju kod njega trebaju li poneti četkicu za zube, kremu za lice, žvake i čisti veš.

Zaboravljaju šta su smislile – tako sledeće jutro idu na posao ili na faks u odeći od večeri pre, posuđuju njegovu četkicu za zube i popravljaju ostatke šminke.

Piju pre – verovali ili ne, i žene često paniče pre spojeva pa se opuštaju čašom vina, piše Metro.

Autor: