AKTUELNO

Venera, planeta ljubavi i lepote, ušla je u Vagu, gde donosi emotivan preokret za Vage, Vodolije i Blizance.

Venera govori o ljudskoj povezanosti i odnosima, posebno sada kada stiže u svoje matično sazvežđe Vage.

Venera u Vagi razmatra obrasce komunikacije i pita se kako se naši odnosi odražavaju na nas kao pojedince. Ono što je posebno kod Venere u Vagi je kako ona neguje našu ljudsku potrebu za zajednicom, komunikacijom, partnerstvom, ljubavlju, porodicom i prijateljstvom.

Foto: Pixabay.com

Prilike za romansu i brak

Vaga sluša i daje odlične savete. Božanstvena, ženstvena Vaga voli sa najvećom strašću i predanošću. Za nju su lični odnosi osnova čitavog života. Venera u Vagi će sa zapanjujućom tačnošću ukazati na naše slabosti u vezi i komunikaciji.

Venera u Vagi ukazuje na to da ste veoma privlačni suprotnom polu. Vaš prirodni šarm, društvena gracioznost, dobar izgled, društveni ideali i ljubazna priroda ruše sve barijere. Imaćete mnogo prilika za romansu i brak.

Partner će takođe morati da pokaže intelektualne, društvene i druželjubive kvalitete. Tražite harmoniju i ravnotežu u odnosima i društvenom životu sa željom da ugodite i budete zadovoljni. Davaćete mnogo da izbegnete društvene i porodične sukobe.

Pošto će Venera boraviti u znaku Vage, ovaj znak Zodijaka imaće priliku da se tokom novembra zaljubi kako nije dugo godina.

Autor: