AKTUELNO

Donje rublje je poput ženskog tajnog oružja s kojim se niko ne hvali kao sa skupocenim satom ili novom torbicom, ali koje i te kako utiče na to kako će se žena osećati, piše portal Wow. Odabir donjeg rublja mnogo govori o ličnosti.

Crveno

Kaže se da crveno donje rublje nose seksualno samouverene žene koje su svesne vlastite privlačnosti. Crvena boja simbolizuje moć, samopouzdanje, strast i energiju, a podjednako implicira i toplinu i opasnost, što crvenom rublju još daje na seksepilu.

Crno

Crno donje rublje je mnogim ženama omiljeno jer je seksualno privlačno i misteriozno. Predstavlja samopouzdanje, zrelost i klasiku.

Belo čipkasto

Belo čipkasto donje rublje implicira nevinost, čistoću i devičanstvo. Muškarci vole belo donje rublje na ženama jer je senzualno i seksi, a nije nametljivo. Takođe, ono ukazuje i na ženstvenost.

Halteri: Bude senzualni vintage glamur i igraju na kartu snažne ženstvenosti, i mogu učiniti da žena izgleda kao prava zavodnica.

Steznici: Kad se žena ugura u nešto što joj stisne obline, često joj je toliko neudobno da se to na njoj vidi, dok isto tako malo ko zaista pomisli da je baš smršala; i zato ih je najbolje izbegavati!

Autor: