AKTUELNO

Šta su odlike "muškarca za poželeti".

Šta čini savršenog partnera? Možda je to njegov smisao za humor, savršeno telo, diploma ili finansijska situiranost…Ali postoje neke osobine koje nikada neće izaći iz mode i koje će skoro svaka žena tražiti u svom partneru, piše Ordinacija.hr

Ovo je sedam opšte prihvaćenih poželjnih osobina pravog frajera, muškarca za poželeti.

1. Šarmantan je

Kada vas šarmantan muškarac pogleda u oči, imate osećaj da ste u bajci… Jeste li upoznali muškarca zbog čijeg vam se pogleda zavrti u glavi i srce počne ubrzano da kuca? Ako niste, sigurno o njemu maštate…

2. Romantičan je

Ne 24 sata tokom dana, ali kada je onda se ponaša kao da je glavni lik u ljubavnom filmu koji uzima svoju princezu u naručje i odvodi je u svoj dvorac. Buket cveća ili lepe reči se takođe računaju kao veliki romantični gestovi. Ako je stvarno zaljubljen u vas, neće mu biti teško da vam da do znanja da ste za njega savršena žena, prenosi Ordinacija.hr.

3. Osećajan je

Pokazivanje osećanja ne znači i slabost u istom trenutku. Ponekad čak znači da je muškarac jak i siguran u sebe te će se ženi činiti kao da u njemu ima apsolutno sve.

4. Nudi sigurnost

Poverenje je osnovni temelj za vezu. Žena želi muškarca u kojeg ima poverenja i zbog čijih se postupaka ne mora brinuti. Iz takvog odnosa veza može samo cvetati.

5. Miriše dobro

Ovo je faktor koji će odgovarati svakoj dami, ako niste znali dobar parfem će vas staviti na listu poželjnih muškaraca.

6. Zna da se ponaša

Kavaljersko ponašanje se danas ceni pa je poželjno da muškarac otvara vrata, nudi stolicu i zna da kaže “Hvala” i “Molim”.

7. Zabavan je i spontan

Muškarac sa ovim osobinama je apsolutni san svake žene… Spontani izlet, ples u prodavnici i pregršt šala…

Jer…humor ponekad služi kao pojas za spašavanje u vezi.

Autor: