AKTUELNO

Život ima odličan smisao za ironiju, pa nas često stavlja u naizgled nerešive situacije. Nekad je oko vas mrtvo more, a onda odjednom, dvojica su zainteresovana za vas, a što je najgore i vama se dopadaju.

I dok vi tako "lupate glavu" kome od njih dvojice da date šansu, konsultujete drugarice i astrologe jer se plašite da ne propustite ljubav svog života dajući šansu pogrešnom, ovo je rešenje.

Dakle, uzmite papir i olovku, sedite i odgovorite na sledećih osam pitanja.

1. Koji od njih je spreman za vezu?

Ukoliko želite dugoročnu vezu, najbolje bi bilo da za trenutak zastanete i pokušate da pročitate njihove signale.

Da li bilo koji od njih govori o zajedničkoj budućnosti? Da li vas je i jedan nazvao svojom devojkom? Da li još uvek imaju profil na sajtovima za upoznavanje? Da li provodite kvalitetno vreme zajedno ili vam se čini da je usredsređen samo na seks?

I naravno, koliko se njegova vizija poklapa sa vašom. Možda on želi decu, a vi ne... Ovo su sve stvari koje treba uzeti u obzir dok ne utvrdite koji muškarac, od njih dvojice, može biti vaš pravi izbor.

2. Koliko se uklapa u moje želje?

Razmislite o svojoj listi želja i kvaliteta kada je u pitanju muškarac. Šta vi tražite u jednom muškarcu? Zapišite ih na papir, a potom i koje kvalitete sa vaše liste svaki od njih poseduje, a koje ne. Obratite posebno pažnju na one koje se nisu našli na vašoj listi. Da li su to stvari bez kojih ne možete i koje su odlučujuće i presudne ili samo nešto što biste voleli da je tako? Dobro razmislite.

3. Šta vam smeta kod svakog muškarca?

I ne nisu obojica savršena, bez obzira koliko vi trenutno bili opčinjeni. Sigurno ste ih do sada dovoljno upoznali da biste znali šta vas brine, nervira vas ili vam smeta. Možda jedan žvaće otvorenih usta, a drugi se ružno smeje. Sigurno je da postoje stvari zbog kojih biste mogli oklevati, pre nego što nastavite dalje. I naravno da objektivno procenite sa čim biste mogli živeti.

Foto: Pixabay.com

4. Kakva je seksualna hemija između vas?

Ukoliko ste bili intimni sa obojicom, lako ćete dati odgovor, a ako niste razmislite o tome kakve strasti koji budi u vama.

Takođe, pitanje je sa kojim od njih dvojice češće zamišljate intimnost. Jer hemija je važna za opstanak neke veze.

5. Šta misle vaši prijatelji?

Vaša je poslednja, ali nije loše čuti šta vaši prijatelji imaju da kažu. Pogotovo ako su vas videli pored obojice. Moći će da budu objektivniji nego vi. Možda će izneti neka zapažanja koja su značajna, a vi ste ih prevideli.

6. Kako se osećate pored svakog od njih?

Trebalo bi da izaberete čoveka pored kog se osećate srećno i ispunjeno i koji će vam pomoći da budete najbolja verzija sebe, a ne nekoga ko će učiniti da se osećate bezvredno, neprivlačno ili nedostojno. Pored kog se osećate bolje i koja vam se verzija sebe više dopada, uz jednog ili drugog?

7. Kakve emocije imaju oni prema vama?

Uvek birajte onog kom nije problem da pokaže osećanja prema vama. Možda nije loše ni da porazgovarate sa svakim od njih da biste imali jasniju predstavu o tome šta oni osećaju prema vama.

8. Šta vam govori intuicija?

Zamislite da jedan mora da nestane, a jedan da ostane. Koji bi to bio, treba odmah da odgovorite na ovo pitanje bez velikog razmišljanja. Često nam intuicija šapuće, a mi je utišavamo ili se samo pravimo da je ne čujemo. Verujte i svojoj intuciji kada budete donosili ovu odluku. Ona možda trenutno zna više, nego vaš mozak.

Autor: