AKTUELNO

Žena je iznenadila svog supruga trojkom za njihovu godišnjicu braka - a onda je ta druga žena zatrudnela s njenim mužem.

Plavokosa devojka koja se na Instagramu i TikToku predstavlja pod korisničkim imenom @cliquebaittv, opisala je nestašno iskustvo koje nije završilo kako su planirali.

Par često deli sve o svom poliamornom načinu života sa svojim brojnim pratiocima - a ovoga puta supruga se zaista nije suzdržala. Poliamorija ili višeljublje je praksa intimnosti i odnosa s više partnera u isto vreme.

U videu koji je do sada prikupio preko pet miliona pregleda, muž je zagrlio svoju ženu dok je ona napisala na ekranu: "Poklonim svom mužu seks u troje za godišnjicu braka i onda ta druga žena s njim zatrudni, a mi nemamo dece."

Objasnila je: "Mi smo poliamorni. Dakle, to je i njen muškarac."

Uprkos tome što je žena mirno prihvatila ovu situaciju - mnogi su u komentarima izrazili zapanjenost nad takvim načinom života.

Jedna korisnica je komentarisala: "To je zapravo jako tužno", dok je drugi korisnik dodao: "Ona će mu podariti prvo dete i zato će uvek imati posebno mesto i biće iznad tebe."

"Ne znam zašto se žene dovode u ovakve situacije.Takođe, zašto tvoj muž ejakulira u drugu ženu? To mi ne zvuči kao ljubav", stajalo je u trećem komentaru, piše "Daily Star".

U međuvremenu je ona zatrudnela, a par je nastavio sa svojim načinom života. Njene fotografije pogledajte OVDE.