AKTUELNO

Energija koja se budi u toku intimnog čina predstavlja životnu energiju koja ima ogromnu kreativnu moć da vam stvori život iz snova.

Kako je sve oko nas energija, životna energija nam može pomoći da lakše manifestujemo željeno i u svoj život privučemo sve ono što priželjkujemo. Najteži deo manifestiranja često ume da bude postizanje emocije onoga što želimo. Univerzalni zakon reaguje na našu emociju i vibraciju, te kao reakciju šalje nam u život šalje ono što odgovara našem emitovanju.

Foto: Unsplash.com

Kako izgleda manifestovanje uz pomoć orgazma?

Orgazam predstavlja vrhunac zadovoljstva koji se emituje u vidu energetskih talasa koji struje kroz celo telo. Iz ovog razloga, orgazam vam može pomoći da manifestujete ono što želite.

Kako se u trenutku vrhunca velika količina energije stvara u telu treba iskoristiti taj trenutak za fokusiranje na želju. Pomislite na ono što želite nekoliko trenutaka, ili vizualizujte pre nego što doživite orgazam i vaša želja će uz energiju otići direktno u Univerzum.

Orgazam podstiče stvaranje kreativne, životne energije koja uz pomoć emocija stvara vibracije koje u vaš život ''privlače'' sve ono što želite. Manifestovanje željenog uz pomoć orgazma možete praktikovati sami ili sa partnerom, rezultat će biti isti.

Autor: Z.L.