AKTUELNO

U trenutku opuštanja u krevetu, žene se možda previše opuste, zaboravivši na manire, neprijatne jačem rodu. Evo šta nikako NE SMETE DA ČINITE.

Nema žene koja ne voli oralno zadovoljavanje od strane svog partnera, a nepisano je pravilo da muško-ženski seksualni odnosi funkcionišu po principu „dajem da bih dobila“ – zadovoljavaju da bi bile zadovoljene. U trenutku opuštanja u krevetu, žene se možda previše opuste, zaboravivši na manire, neprijatne jačem rodu. Evo šta nikako NE smete da činite dok vas partner zadovoljava:

Nemojte ga zarobiti ispod pokrivača

Među vašim nogama možda i nije sve pod konac, a ako je to slučaj, razmislite dvaput pre nego ga pustite da se znoji u potpunom mraku očajnički tražeći vaš klitoris.

Nemojte se previše pomerati

Nema ništa loše u tome što očigledno uživate u tome što radi, ali pažljivo... Nosne kosti su poprilično bolne i nezgodne, a lom bi vam verovatno pokvario veče.

Pročitajte još: Koliko puta NEDELJNO VODITE LJUBAV? A EVO koliko je puta POTREBNO ZA SREĆU!

Budite samopouzdani

Lakše je reći nego napraviti, ali verujte nam - u trenutku kad neko u vama ima svoj jezik, verovatno se ne morate brinuti sviđate li mu se ili ne. Bar ne u tom konkretnom trenutku.

Nemojte glumiti orgazam

Ovo nikome ne pomaže. Možda frajer zaista nije uspeo da vas uzbudi, ali izostanak vrhunca vas zaista nigde neće odvesti.

Nemojte ga blokirati

Ponekad je lako zaneti se i pritisnuti njegovu glavu čvrsto ka sebi, ali to vreme zaista mora biti kratko. Iako to možda za njega i nije najužasnija smrt, nemojte zaboraviti na jednu od osnovnih životnih potreba koja se odnosi i na njega – kiseonik.

Nemojte buljiti

Kontakt očima zna da bude jako seksi, no postoji granica između dubokih seksi pogleda i pomalo jezivog zurenja u njega. Osim toga, ne zaboravite da trepnete. Bar tu i tamo. Inače cela situacija stvarno neće biti prijatna.

Nemojte zaboraviti na svoje grudi

Hej, imate slobodne ruke! Umesto da ga držite za glavu i potencijalno mu blokirate disajne puteve, poigrajte se s onim što vam je najbliže. Ne sramite se da dodirnete sopstveno telo, piše cosmopolitan.hr.

Ne bojte se da dajete uputstva

Pokoji savet tu i tamo nikad nikome nije ništa učinio nažao. Osim ako je potpuni čudak, voleće vas zbog toga, a tako ćete mu i pokazati da vam je zaista stalo da nauči. Ne biste to radili da ga ne želite videti ponovo, zar ne?

#Ljubav

#Seks

#Veza

'