AKTUELNO

Ako ste rešeni u tome da proširite svoje se*sualne granice (fizički ili virtuelno) i osetite jači, dublji osećaj bliskosti sa svojim partnerom (ili sobom) bez toga mnogo stresa i anksioznosti. Evo poteza koje ćete želeti da isprobate, prema mišljenju tri se*sualna stručnjaka.

Kvining

Ova osnažujuća se*sualna pozicija izbacuje vas iz zone komfora, pružajući vam samopouzdanje da nezavisno dobijate intenzivno zadovoljstvo od svog partnera. Sednite na stolicu i raširite noge na obe ruke stolice. Neka vaš partner klekne unutar nogu i koristi ih usta i prste da vas dodiruju i stimulišu. Engle preporučuje stolicu koja je prizemna, što je udobnije za oboje. „Kvining je čin koji je usmeren na ženu“, kaže Engle, čime imate kontrolu i bez obaveze da vratite zadovoljstvo.

Foto: Pixabay.com

Blaženstvo kontrolisano Bluetooth-om

Zahvaljujući pandemiji, virtualni se*s je postao deo života mnogih parova, kaže Debra Laino, klinička se*sologinja, za "Health". Prodaja se*sualnih igračaka takođe je naglo porasla, čineći društveno distanciranu međusobnu masturbaciju, bilo ručno ili sa hendsfri se*sualnom igračkom, vrućom opcijom za se*sualno povezivanje, prema Engleu.

Evo jednog od načina da to učinite: Prikačite igračku kojom upravlja Bluetooth, poput Ve-Vibe Mokie daljinskog upravljača i Vearable Clitoral Panti Vibrator (130 USD, lovehonei.com) i pustite svog virtuelnog partnera da se igra sa 10 diskretnih postavki koje će vam pomoći da imate orgazam bez ruku.

Misionarska magija

Sa povratkom romantičnog se*sa, se*sualna terapeutkinja sa Floride Rejčel Nidl, kaže Health, ovaj strastveni misionarski potez biće na vrhu vašeg repertoara. Lezite na leđa i neka vaš partner prodire iznad vas. Noge držite blizu svojih nogu i nagnite ih da nagnu telo unapred, tako da im osovina stimuliše klitoris dok se kreću unutra i van. Istovremena stimulacija klitorisa i prodiranje u G tačku prevazilaze vaš uobičajeni brzi misionarski i zaspi se*s. „Takođe možete da stisnete noge kako bi se vagina osećala zategnutijom i stvorila veće trenje za oboje“, kaže Igla.

Autor: Z.L.