AKTUELNO

Kada prođu leptirići u stomaku i ta početna magija upoznavanja, ljudi nesvesno počnu da zahtevaju više od partnera. Kako bi se razvila čvrsta ljubavna veza, veoma je važno da se partneri jedno pored drugog osećaju prijatno i da vreme koje zajedno provode predstavlja uživanje.

Ukoliko pogledate svoju prošlost, sigurno ćete se složiti sa mišljenjem da su uvek najlepše one veze u kojima vladaju pozitiva, smeh i lepo raspoloženje. Naravno, loši momenti dolaze, ali ako im pristupite na pravi način, leko ćete ih savladati zajedničkim snagama.

Vaš partner želi da mu pružite nezaboravne, lepe trenuke, isto onoliko koliko vi to želite od njega. Upravo zbog toga, ove dve osobine su ključne i veoma važne na početku ljubavnog odnosa.

Foto: Pixabay.com

1. Razumevanje

Pogrešno je mišljenje da muškarci ne vole da govore o emocijama. Istina je da se teže otvaraju, ali svakom muškarcu je neophodna žena pred kojom će moći otvoreno da bude emotivan i da pokaže kad se oseća loše. ukoliko ste i vi stava da muškarac ne sme da pokaže suze i da uvek mora da bude jak i stabilan, vreme je da preispitate svoje vrednosti.

2. Optimizam

Sreća, smeh i zabava su uvek privlačni. Optimizam i pozitivan stav gotovo da garantuju lepo provedeno vreme i čine od vas osobu u čijem društvu se prosto uživa. Znate i sami da ponekad boravak sa pesimističnim osobama koje se neprestano žale, ume da bude veoma opterećujući.

Žena koja može pronađe nešto dobro u svakoj situaciji i koja ima optimističan pogled na budućnost, definitivno može da osvoji mnoga srca. Naravno, to en znači da treba da se pretvarate da ste takvi, niti automatski podrazumeva da negativne stvari uvek držite po strani. Otvorenost i iskrenost su neophodni u svakom međuljudskom odnosu.

Autor: Z.L.