AKTUELNO

Možete otkriti i kakva vas sudbina čeka sa njim

U Kini i Indiji se veruje da položaj mladeža na licu govori mnogo o muškarcu koji ga nosi.

Mladeži, prema tom verovanju, otkrivaju strahove, sposobnosti, ljubavne preferencije i druge važne aspekte života.

Kada se nalazi iznad usana, sa bilo koje strane, mladež simbolizuje uravnoteženost. Osobe sa ovim tragom na licu, sklone su raskošnom i luksuznom načinu života, kao i bogatstvu i trošenju.

Na vredan, kreativan umetnički duh, ukazuje mladež na sredini čela. Muškarci sa takvom mladežom mogu biti odlični i uspešni preduzetnici i sjajni su kao lideri. Ukoliko se nalazi na desnoj strani čela, takođe ukazuje na bogatstvo i slavu.

Kada se nalazi na suprotnoj, levoj strani, mladež ukazuje na sebičnost.

Mladež na jednom kraju obrve ukazuje na snažnu, tvrdoglavu i autoritarnu osobu, naročito ako je u pitanju muškarac. Kada se nalazi između obrva, ukazuje na to da osoba poseduje kvalitete liderstva, bogatstva, prestiža i slave.

Ukoliko se nalazi na desnoj obrvi, ukazuje na rano stupanje u brak, dok položaj oko desne obrve ukazuje na to da osobi predstoje mnoge brobe u budućnosti.

Mladeži ispod obrva nagoveštavaju nesklad u porodici i stres oko toga.

Kada se nalaze na sredini nosa, prema ovom verovanju nisu dobar znak, jer osobe sa ovakvim mladežima, sklone su prekomernom trošenju, kockanju, flertu i prejedanju.

Mladeži ispod kose koji su teško vidljivi, ukazuju na političke ambicije, ali i veštine. Ljubičasta i crvena boja mladeža, gotovo sigurno ukazuje na uspeh u karijeri predvodnika, bilo političkog ili korporativnog. Ove boje ukazuju na ugled i poštovanje.

Ukoliko se mladež nalazi na desnom kapku, donosi čoveku veliko bogatstvo. Kada se nalazi na levom kapku, ukazuje na prosečnost.

Ako se mladež nalazi na levoj strani glave, onda osoba ima problema sa novcem i ljubavlju, ali će zato dosta putovati.

Foto: Pexels

Mladeži na potiljku predstavljaju slabosti prema suprotnom polu.

Na izuzetnu sposobnost i mentalnu snagu, ukazuje mladež na levoj slepoočnici.

Muškarac sa mladežom na donjoj usni je znak da on voli dobro i obilno da jede. Takođe, moguće je da gaji strast prema pozorištu i glumi.

Mladež bilo gde na uhu predstavlja dobru zaradu i život ispunjen luksuzom, ali to takođe znači i da će osoba imati velike i nekontrolisane troškove.

Kada se nalazi iza uha, predstavlja tradicionalnog čoveka koji poštuje običaje.

Mladež na vrhu uha ukazuje na to da je muškarac veoma inteligentan. Biti na desnoj strani takođe može značiti da je osoba verna i ljubazna prema svojoj porodici i često je pokazatelj da je i sama dobro dete.

Mladež na desnoj strani brade predstavlja logičnog čoveka diplomatske prirode. Oni su ubedljivi govornici i lako odaju utisak integriteta, zbog čega mogu da steknu veliku reputaciju.

Mladeži na levoj strani brade predstavljaju osobu koja je direktna i često zna da vređa ljude, zbog čega često nije naročito prihvaćena i voljena u društvu.

Na uspeh i srećnu sudbinu, ukazuju i mladeži na bradi. Ovi muškarci imaju velike šanse za napredovanje u životu, čak i bez mnogo truda.

Mladež na gornjoj usni predstavlja nekoga ko ima razvijenu empatiju i ko će uvek pomoći ljudima oko sebe, ali takođe simbolizuje i slabost prema ljudima u koje se zaljube.

Mladeži na desnom obrazu predstavljaju muškarca koji poštuje svoje roditelje i generalno je naklonjen porodici i porodičnom životu. On uživa u bogatstvu i zdravlju i živi dugo.

Mladež na prednjem delu vrata simbolizuje sreću u životu. Veliki broj mladeža na vratu predstavlja nejasan znak. Kada se nalazi na potiljku, mladež je znak da muškarac voli opušten i ležeran način života.