AKTUELNO

Stimulacija "muške G-tačke" je postala toliko popularna da su napravili i seks-igračku za to, ali verovatno vam se neće svideti

Ako još niste čuli za P-tačku, evo prilike. Radi se o tački koja se nalazi u blizini prostate, međutim, način stimulacije ove muške erogene zone se neće svideti mnogim muškarcima.

Kako pronaći P-tačku?

Iako je funkcija prostate proizvodnja ejakulativne tečnosti, ona je izvor seksualnog uživanja za mnoge muškarce, jer se nalazi na nervnim putevima između mozga i penisa. Isto kao i kod stimulacije G-tačke kod žena, stimulacija P-tačke podstiče jači orgazam.

Foto: Pexels

ZAŠTO STIMULISATI PROSTATU?

Mnogi muškarci orgazam mogu doživeti za vreme stimulacije P-tačke. A kada je prostata stimulisana u isto vreme kao i penis, osećaj je dvostruko snažniji. Dodirivanje prostate i penisa u isto vreme simulira dva kraja penisa, što pruža intenzivan osećaj uživanja. Štaviše, anus je sam po sebi erogena zona, jer je analna šupljina bogata osetljivim nervnim završecima.

Ipak, baš kao i što neke žene stimulacija G-tačke ne dovodi do stanja ekstaze, tako su i neki muškarci imuni na stimulaciju P-tačke. U svakom slučaju, vruće igrice ispod čaršava su kao stvorene za eksperimentisanje, a brojni partneri često ostanu iznenađeni novim otkrićima.

Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može zaista da začini vaš seksualni život, posebno ako osećate da ste upali u kolotečinu. Osim otkrivanja novih erogenih zona, u obzir možete uzeti i seksualne igračke poput vibratora.

Za koje god seksualne aktivnosti da se odvažite, imajte na umu da je zadovoljstvo pojačano ako je više od jednog područja tela istovremeno stimulisano. Razigrano eksperimentisanje u većini slučajeva donosi pozitivne povratne informacije, a pred vešto izvedenom stimulacijom P-tačke mnogi muškarci neće moći da ostanu ravnodušni.

Autor: Z.L.