AKTUELNO

Čak i ako ste skloni čestom menjanju poza i "akrobacijama" u krevetu, uvek postoji prostora za poboljšanje.

Pustite mašti na volju i preselite je u vaša četiri zida, gde ćete sa partnerom uživati u vrelim akcijama. Ovaj put vam donosimo nekoliko predloga, kako biste mogli da "začinite" stvari: 

1. Maska - Maske poput onih iz Venecije, koje ćeš ti nositi, ili čak obična marama kojom ćeš vezati partneru oči, može da bude veoma se*si. Na ovaj način će vam se izoštriti čula, a samim tim i užitak biti još izraženiji.

Foto: Unsplash.com

2. Vibrator - Iako mnogi izbegavaju, vibrator može da bude zanimliv dodatak vašoj akciji, a ono što je još uzbudljivije jeste da se može primeniti i na ženi i na muškarcu.

3. Bič - Ukoliko vam prija kada pljeskate jedno drugom zadnjicu šakom, možda bi mogli da pređete na "viši" nivo i probate to isto, ali uz pomoć biča.

4. Led - Kada se stvari "zahuhtaju", uvedite led u celu kombinaciju, prolazite njime po partnerovoj kičmi, a probajte i oko intimnih delova - uzbuđenje je zagarantovano.

5. Šlag - Naravno, kada vas led malo rashladi, šlag će biti nastavak ove se*si priče.

6. Lisice - Još jedan način da vam se izoštre čula, jeste ukoliko su vam ruke vezane. Dopustite partneru da vas "zauzda" i potpuno mu se prepustite. Sigurno nećete zažaliti.

Autor: Z.L.

#Fetiš