AKTUELNO

Hmm, kakva je to fina devojka, i zašto je to – loše?

Najjednostavnije rečeno, fina devojka je neko ko ulaže celo svoje srce, dušu i telo u svoju vezu. Ona je ta koja satima čeka kraj telefona da je pozove taj posebni momak u njenom životu. S druge strane, on je taj koji nju zove (i drži kraj sebe) samo s jednim razlogom. Da, u pitanju je seks. Ona je neko koga će taj isti momak zvati kada raskine sa svojom velikom ljubavlju, i kada mu treba neko za oporavak. Ona je ta koja će ga slepo pratiti, verovati mu i nadati se da će joj uzvratiti osećanja.

Takođe, fina devojka provodi beskrajno duge sate razmišljajući o tome da li je njen voljeni vara. Ona se takođe bori da muškarca kog voli navede da joj se posveti, i uvek će reći „da“ čak i kada se sa njim ne slaže, jer neće želeti da ga izgubi. Pretpostavljamo da ste shvatiti kakva je fina devojka, i zašto je loše biti jedna takva.

ŠTA MOŽETE DA URADITE AKO ON ŽELI DA BUDETE INTIMNI PRE NEGO ŠTO VI TO ŽELITE?

Budite direktni i puni samopouzdanja dok mu govorite da niste osoba koja se upušta u fizičke odnose na prvom, pa ni na drugom sastanku. Recite mu da ćete za takvo nešto biti raspoloženi tek ako vidite da vaša veza ide u željenom pravcu. Ako je muškarac doveden pred čin da mora da sačeka da bi sa vama bio intiman, on će o vama automatski imati više mišljenje. Iako ne postoji muškarac koji ne bi poželeo da sa devojkom gužva postelju već prvo veče, ako ostanete dosledni svojim rečima, u njegovim očima ćete biti daleko vredniji.

Foto: Unsplash.com

ŠTA MOŽETE DA URADITE U SITUACIJI KADA VAS ON NE ZOVE?

Ponekad muškarac jednostavno ne uzima telefon u ruke i ne zove devojku sa kojom je bio na sastanku iz prostog razloga što želi da vidi kako će ona reagovati. Šta god da vam prolazi kroz glavu, ne zovite ga. On je taj koji bi trebalo da obavi dati poziv. Ako mu se zaista sviđate, jednostavan telefonski poziv neće mu biti problem. S druge strane ako vi njega pozovete, delovaćete kao očajnica koja trči za muškarcima.

ŠTA MOŽETE DA URADITE AKO SE ON POSTAVLJA KAO SUVIŠE TEŽAK ZA OSVAJANJE?

Zapamtite, vaš svet se ne vrti oko njega. Koliko god zgodan, šarmantan i neodoljiv bio, morate se postaviti kao centar svog univerzuma, a ne da u njega stavljate dotičnog muškarca. Što pre on shvati da se dakle vaš ceo svet ne okreće oko njega, to bolje po vas. Ne padajte na njegove igre i pokažite malo dostojanstva. Muškarci su lovci, dakle budite njegov plen.