AKTUELNO

Katrina je podelila na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se našla kada je sa mladićem ugovarala sastanak. On ju je, naime, pozvao da se vide uživo nakon što su se dopisivali, a kada je pristala stigao joj je neobičan zahtev od njega koji je trebalo da ispuni.

Poslao joj je obrazac, odnosno online upitnik o njenim interesima i stvarima koje voli kako bi ju je što bolje upoznao i pre samog susreta i osigurao da se oboje dobro provedu, prenosi "LADbible"

Pitao ju je da li želi na večeru, u bioskop, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu, a mogla je da odabere i kombinaciju više stvari ili da predloži nešto što nije navedeno. Ako se odluči za restoran, onda sledi još jedno pitanje - kakvu hranu voli da jede - koje bi momku olakšalo odabir lokala.

Katrina je ispričala da je odabrala sve opcije kako bi mu olakšala organizaciju sastanka, a onda je stiglo još pitanja. Kakvu odeću želi da oboje nose, od pidžame do haljine i odela sa kravatom. Za kraj je trebalo da doda neke beleške i napomene, ukoliko ih i ima.

Foto: Printscreen TikTok.com/maytheeleven

Ne samo da je kreirao ceo upitnik, mladić je za kraj poslao dokument sa rezultatima, odnosno Katrininim odgovorima kako bi tek spoja imala na jednom mestu.

Ljudi koji su videli Katrininu objavu šokirani su mladićevim trudom, ali pozitivno.

"Ovo je onaj tip muškarca koji ima super ideje za sastanak i nakon 27 godina braka. Odobravam", napisao je neko.

Mladić nije stao sa upitnicima ni nakon sastanka. Poslao je novi u kom je pitao da li je bilo neprijatnosti tokom izlaska, da li je osećao mučninu, leptiriće u stomaku i ubrzano lupanje srca, ali Katrina kaže da ga nije ispunila, već je samo nastavila da izlazi na sastanke i sada su u vezi na daljinu.