AKTUELNO

Prema istraživanju kompanije “Bespoke Surgical”, u kojoj je učestvovalo 1.000 ljudi, koji su govorili o njihovim željama u krevetu. Ispostavilo se da je tzv. pseći položaj (doggy style) najveći favorit.

Istraživanje je otkrilo zašto je ova poza toliko popularna: u ovom položaju je moguće dublji kontakt, što je idealno za intenzivniju stimulaciju G-tačke.Najmlađi ispitanici, pripadnici tzv. "generacije Z" su najčešće prijavljivali ovu vrstu seksa i to u proseku 10,6 puta mesečno. "Milenijalci" su bili na približno istom nivou, dok je generacija X (9 puta mesečno) i “baby boomer” (6,6 puta mesečno) ređe praktikovala ovu pozu u krevetu. Pokazalo se da je ova poza najpopularnija za sve generacije.

Foto: Unsplash.com

Inače, na drugom mestu seksualnih položaja je klasični misionarski, a posle nje sledi “kaubojka”. Dalje, ali sa znatno nižim procentom, ispitanici su i dalje favorizovali obrnutu “kaubojku” i lotos.Podsetimo, “Baby boomer” je generacija rođena otprilike od 1946. do 1964. godine, generacija X (1965-1979), milenijalci (1980-1994), a generacija Z su rođeni nakon 1995. godine. 

Autor: Z.L.

#Poza