AKTUELNO

Mladi Englez je bio presrećan kada je otpočeo aferu sa starijom šeficom, ali sada se već pita kako će se sve završiti.

– Imam 26 godina, i kada sam dobio novi posao bio sam pomalo nervozan, jer prvi put mi je šef bila žena. Ispostavilo se da sam bez potrebe bio zabrinut, ona ima 44 godine, šarmantna je i puna razumevanja, i uradila je sve što je u njenoj moći da mi pomogne da se što pre snađem – kaže on i nastavlja:

– Jednog popodneva me je pozvala u svoju kancelariju i rekla mi je da je veoma zadovoljna mojim zalaganjem na poslu. Predložila mi je da ostanemo duže na poslu kako bismo razradili novu promotivnu kampanju.

Foto: Unsplash.com

– Pristao sam i bilo mi je drago što je baš mene odabrala. Razgovarali smo oko pola sata, a onda je zaključala vrata, prišla mi i poljubila me, i ja sam bio totalno šokiran. Ona nije gubila vreme i počela je da mi skida farmerke. Ja sam u to vreme raskinuo sa devojkom i nedostajalo mi je vođenje ljubavi. Seks je bio fantastičan – opisuje mladić

– Od tada jednom nedeljno vodimo ljubav, ali pod dva uslova – akcija mora da bude spora i senzualna jer ona tako najviše voli, a drugi preduslov je da seks uvek imamo u njenoj kancelariji, nikada van posla. To traje već šest meseci i naša “nedeljna zabava” se već pretvorila u rutinu. Ona je čak i nabavila vreću za spavanje kako bi nam bilo prijatnije – navodi Britanac.

– Niko sa posla ne zna za našu aferu i ona po svaku cenu želi da je sačuva u tajnosti. Iako je seks fenomenalan, sve je to počelo da mi smeta. Voleo bih da je pitam gde ovo sve vodi, ali se plašim da ne izgubim posao – zaključio je on.

Odgovor terapeuta: Ako ne želi da se viđa sa vama van posla, jasno je da vas koristi samo zbog seksa, kao i da je sa nekim drugim muškarcem u vezi.

Na početku vam je odgovarao seksualni kontakt, ali što više vremena bude prolazilo, to će vam smetati da s nekim drugim izgradite vezu zasnovanu na ljubavi.