AKTUELNO

Probajte i vi, definitivno se nećete pokajati!

Mnogo više žena nego što možete da zamislite zapravo ima poteškoće da doživi orga*am tokom penetrativnog odnosa – čak oko 80 odsto!

Zato će ih obradovati vest da je dr Devon Hensel razgovarala sa 4.000 žena širom SAD-a, kako bi od njih saznala šta tačno tokom odnosa pomaže da više uživaju u vaginalnoj penetraciji, a 1.000 žena je svoje odgovore detaljnije objasnilo.

Nakon što je Henselova "sabrala" sve odgovore, izdvojila su se četiri poteza koja žene dovode do sek*ualnog vrhunca.

Kao jednu od najvažnijih stvari žene su izdvojile ugao penetracije. Ne postoji određen ugao koji garantuje vrhunac, već svaka žena mora da prilagodi karlicu u položaj koji će joj omogućiti najveći užitak. I većina to može da uradi instinktivno jer prosto znate šta vam prija, a šta ne.

U tome može pomoći i biranje poza koje su "bolje" za žene, poput tzv. Dogi stajla ili poze u kojoj je ona odozgo.

Drugi potez odnosi se na to da se prilikom penetracije prave pokreti koji će obezbediti i prijatan pritisak na klitoris. To je moguće blagim pritiskom prilikom penetracije, tako da osnova muškog polnog organa stimuliše klitoris.

Još jedan od poteza koji damama pomaže da dožive sek*ualni vrhunac je penetrativni dodri – usnama, jezikom, peni*om, prstima, ali tako da se dodiruje samo otvor vagine. Dakle, ne stimuliše se unutrašnjost, već je penetracija plitka.

Ovaj potez "radi" zbog toga što je većina nervnih završetaka smeštena upravo na otvoru vagine.

Četvrti potez koji bi mogao da vam pomogne da doživite orga*am je stimulacija klitorisa uz istovremenu penetraciju. Drugim rečima, muškarac prstima stimuliše klitoris dok istovremeno penetrira.