AKTUELNO

Kada je seks u pitanju, mnoge žene i dan danas vode nepotrebne brige o tome "šta misli i o čemu razmišlja njihov muškarac". Da li gleda njen višak kilograma na stomaku, poneku striju ili "pomorandžinu koru"?

Kako ne bi bilo više nedoumica, napravljen je spisak stvari šta to zapravo muškarci primećuju tokom seksa.

Samopouzdanje

Nema ništa zavodljivije od žene koja se oseća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to i pokaže. Kada ona skine garderobu, on ne primećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

Foto: Unsplash.com

Pokreti

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tela koji odišu ženstvenošću jedni su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi tvoju frizuru ili razmazanu maskaru, već tvoje telo, koje se njiše u skladu sa njegovim dodirima.

Izraz lica

Strast i žudnja koja se može videti na ženskom licu muškarcima je apsolutno neodoljiva. On neće primetiti losion sa šljokicama, već izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

Obline

Nago žensko telo u polumraku sobe, prizor je kome ne može da odoli nijedan muškarac. On ne vidi tvoje strije i celulit, već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim stomačićem, zadnjicom, kukovima i grudima koje će ga oboriti sa nogu.

Miris

Svaka osoba ima svoj specifični miris kože. On ne želi da oseti tvoj novi parfem ili toaletnu vodu, već prirodan miris kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će kasnije rado osetiti na svojoj odeći i čaršavima nakon seksa.

Autor: Pink.rs

#Seks