AKTUELNO

Trojka je u najvećem broju slučajeva želja muškaraca, međutim u poslednje vreme sve više žena pokazuje sklonosti ka ovakvoj vrsti akcije. Ako nikada niste imale seks sa još dvoje ljudi, a želite, trebalo bi da znate neka pravila, bar ona osnovna.

Pre svega treba da znate da se trojka najčešće događa sa dve žene i jednim muškarcem iako ima muškaraca koji su otvoreniji po tom pitanju pa pristaju i na obrnutu kombinaciju. Ako ste u vezi i želite da isprobate seks u troje, najbolje je da nađete nekoga iz vašeg šireg društva ko nije u vezi. Ipak, ako ste solo žena, ne bi bilo loše da posetite neki sajt za upoznavanje, ali svakako budite oprezne. 

Početak je najteži. Kako prići i na koji način najlakše uvideti da li je ta osoba otvorena za tako nešto? Na jednom stranom sajtu za upoznavanje korisnica koja se predstavila kao Monika (27) objasnila je korak po korak sve najbitnije stvari vezane za seks u troje.

Foto: Pexels

1.) Kao najbolji pristup u ovakvim situacijama ona navodi da biste trebale sa tom osobom da prokomentarišete neku scenu seksa u troje iz filma ili sličnu pojavu kod slavnih ličnosti. Ako vidite da je takav pristup urodio plodom, dalje slobodno budite direktni. Nemojte mnogo da brinete jer će taj neko svakako biti polaskan. S druge strane, ona savetuje da imate određenu dozu suptilnosti ukoliko tu treću osobu ne poznajete.

2.) Kako Monika navodi ovo je najosnovnije pravilo kojeg se moraju pridržavati sve tri osobe. Jako je bitno da se ustanove određena pravila – ima li penetracije, ljubljenja, oralnog seksa… Takođe, važno je i da se svi dogovorite i smilite neku sigurnu reč, to jest ono što bilo ko od vas troje može izgovoriti ako u nekom trenutku poželi da sve prestane. Naravno, izgovorena sigurna reč se ne sme ignorisati.

3.) Kada je reč o pozama možete eksperimentisati donekle ali je bitno da vodite računa da niko ne bude zapostavljen, jer ovo je ipak igra u troje. Monika kaže da je ubedljivo najbolja poza ona u kojoj muškarac leži na leđima, jedna žena ga oralno zadovoljava dok on istovremeno pruža oral drugoj ženi. Na taj način su svi uključeni a i orgazam se postiže lakše.

Ona je takođe priznala da od tada često upražnjava seks u troje jer je za nju svaki put jedno novo iskustvo, i da mnogo više uživa nego u "običnom" seksu.

I ne zaboravite, kad već sve dogovorite, nemojte se opterećivati sitnicama, sve će ići mnogo lakše uz čašu vina, masažu ili neku seksi muziku.

Autor: Pink.rs

#trojka