AKTUELNO

Grupa ljudi podelila je svoja iskustva iz prethodnih veza, a ono što su otkrili je veoma zanimljivo.

Iskustva su bila različita, od isticanja fizičkih mana, pa sve do spominjanja bivših partnera u krevetu – našlo se tu dosta zanimljivih odgovora, a ono što je svima zajedničko jeste to što da se radi o toksičnoj vezi.

Pročitajte neke od najzanimljivijih odgovora:

– Ako bi primetio da me neko grdi, odmah bi mi ukazao na nedostatke poput bubuljica na licu ili težine. Rekao bi mi i kad bi pomislio da je neka druga devojka lepša od mene. Kao u šali, ali duboko u sebi sam znala da se ne šali. Srećom sam shvatila da je nesigurni mali glupan!

– Dopisivala sam se sa jednim tipom nekoliko nedelja. Nismo se još bili ni upoznali lično. Jednog dana pozvao me je da dođem, ali naglasio je da u njegovoj kući nikada ne smem da nosim šminku. Rekao je da mrzi šminku i naterao bi me da je skinem pre nego što bih ušla. Nisam mu se javljala nakon toga.

– Jako se naljutio na mene što sam zagrlila dvanaestogodišnjaka kog sam poznavala još otkad je bio malo dete. Njegovo obrazloženje bilo je: „Pa, zaljubljivao sam se u starije žene kad sam imao 12 godina, ne bi trebalo da ga navodim na to“.

– Nakon našeg drugog sastanka, nazvao me da me pita koliko dugo ćemo morati biti zajedno pre nego što se verimo.

– 10 minuta nakon što smo se našli, dok nam je konobar još točio vodu, rekao je da bi voleo da mi liže zadnjicu.

– Rekao mi je da ne mogu da živim sa njim jer je njegova mama protiv toga. Imali smo 30 godina.

– Prvi put smo zajedno otišli na odmor, a on je sve vreme ponavljao kako mu je žao što nisu došli i njegovi prijatelji.

#Brak

#Raskid

#Veza