AKTUELNO

Glavni akteri seksi snova nekada nas mogu totalno iznenaditi i izbaciti iz ravnoteže, pa pogledajte šta to vaša podsvest želi da vam poruči.

Seks sa šefom

Osim jedne divlje poslovne žurke pre par godina, kada je od previše pića vaš neprivlačni šef od Vudi Alena počeo da podseća na Rajana Goslinga, nijednom vam više nije prošao kroz glavu. Pa, zašto vas onda opseda u erotskim snovima? Razlozi mogu biti brojni: možda ste ga bolje upoznali i otkrili skrivene kvalitete, ili vam je dosadno, a viđanje svaki dan i dugi sastanci utiču na smanjenje vaših kriterijuma. Ili ste, po mišljenju stručnjaka, ljubomorni na njegovu poziciju i sve beneficije koje uz nju idu, pa vam podsvest na ovaj način to stavlja do znanja.

Foto: Unsplash.com

Seksanje sa najboljim drugom/drugaricom

Ne brinite se, to ne znači da ste potajno zaljubljeni u vašeg najboljeg druga ili da ste lezbijke jer ste sanjali kako gužvate čaršave sa najboljom drugaricom. Vaš "vlažni" san je samo vizuelna manifestacija vašeg bliskog odnosa i intime koju delite, a kao što znamo u realnom životu bliskost nije sinonim za seks.

Seks sa poznatom osobom

Psiholozi misle da su, snovi o seksu sa poznatima, obično odraz pomalo narcisističke prirode i vaše podsvesne želje za pažnjom ili slavom. Hmm, nešto nam je to malo nategnuto, al oni su učili te škole za glavu, pa hajde da im verujemo.

Seks sa strancem

Kažu psiholozi da ovakvi anonimni seks snovi pokazuju vašu želju za nečim nepoznatim, potrebu da izađete iz svoje sigurne zone i da živite život na ivici.

Autor: Pink.rs

#Seks

#Snovi