AKTUELNO

Biti roditelj nije lako, posebno kada dođe prva beba u kuću. Jedan tata napisao je pismo koje je uputio svojoj supruzi nakon porođaja.

Da nije lako biti mama, to znaju svi, ali podrška koju očevi treba da pruže suprugama nako što dobije jednu od najvažnijih uloga u životu je važna, gotovo presudna kako bi se sve lakše prevazišlo. Ovaj tata je javno otkiro kako se oseća od onog dana kada se njihova porodica proširila za još jedng člana.

Draga suprugo, Mnogo sam se radovao kad si mi rekli da si trudna. Ali od prvog dana kada je Bog blagoslovio tebe i drugim stanjem, primetio sam da je tvoje telo počelo prolaziti kroz velike promene. Dok sam bio s prijateljima, bila si kod kuće osećajući se loše i sa povraćanjem. Dok sam se ja bavio nepotrebnim stvarima, beba je bila zauzeta stvaranjem prostora unutar tebe i rasla je. Gledao sam kako tvoja omiljena hrana postaje tvoj neprijatelj kad si želela i jela čudne obroke. Promenila si ishranu i počela dobijati mnogo na težini. Izgubila si svoj struk zbog naše bebe, izgubila si deo tvoje figure kad ti je stomak počeo rasti. Tvoja odeća postala je mala, a stomak je bio sve veći. Zabrinuo sam se kada sam vidio strije. Jednog dana me doktor nazvao da dodjem na ultrazvuk i da pogledam kakva je i kolika je beba u tebi!Bilo je neverovatno! Upravo tu, obećao sam sebi, da ćeš zauvek biti, Moja Kraljica. Nisam znao koliko si jaka, dok te nisam vidio u toj snazi, položila si svoj život da nam rodiš dete. Žrtvuješ sve za izgradnju porodice, da zauvek imamo dete.Tada sam vidio u tebi super Mamu. U svakom trenutku zaslužujete sve dobre stvari i uvek ću se truditi da Vam pružim sve. Ja ću te zauvek poštovati kao majku i ženu Tvoje telo je savršeno i tvoje strije izgledaju tako lepo.. Shvatio sam koliko tvoje strije simboliziraju snagu i lepotu majčinstva..Sve što mogu reći je ,,ZAJEDNO DO KRAJA,, Neka Bog blagoslovi svaku ženu koja ovo čita. Žene zaslužuju Veliko poštovanje i Veliku pažnju. Da se osećaju dostojanstvo i voljeno. Neka Bog blagoslovi sve utrobe svih žena koje pokušavaju zatrudneti, a očevi neka budu sretni sa svojom decom, bilo da su sinovi ili kćerke.

#Ljubav