AKTUELNO

Jedan od najkontroverznijih bračnih parova bori se sa kovidom.

Almeda (76) iz Tenesija do ušiju se zaljubila u Garija Hardvika, starog svega 17 godina. Upoznali su se na sahrani njenog sina, a tri nedelje kasnije su se i venčali!

Almeda i Gari iz Tenesija jedan su od najkontroverznijih parova na društvenim mrežama. Deli ih 53 godine razlike u Almedinu korist. Ova gospođa ima 76 godina zbog čega spada u rizičnu grupu od kovida 19, a sada su javili fanovima da su oboje zaraženi. Na svu sreću, oboje imaju blage simptome.

- Simptomi su nam blagi i sada ćemo u karantin dve nedelje. Potpuno smo izgubili čula mirisa i ukusa, imamo temperaturu i groznicu, umorni smo, imamo suv kašalj i bole nas tela. Simptomi su nam isti ali hvala bogu, blagi - poručili su.

- Nisam želela mladog dečka, ali dogodio mi se Gari. Istog trenutka znala sam da je on onaj pravi - rekla je Almeda, koja inače radi kao asistent u supermarketu.

Almeda je, inače, majka četvoro dece, a pala je u tešku depresiju kada joj je najstariji sin preminuo.

- Odjednom sam osetila da sam potpuno sama. Dolazila bih na posao u suzama. Kolege bi me pitale šta nije u redu, a ja sam, duboko u sebi, znala da mi treba srodna duša sa kojom ću da podelim život - priča ova starica.

Gari, s druge strane, otvoreno priznaje da su ga starije žene oduvek privlačile. On je pre Almede bio u vezi sa ženom starom 77 godina, ali, kako kaže, bio je nesrećan sa njom. Nakon što su se sreli na sahrani, Almeda i Gari nisu mogli da prestanu da misle jedno na drugo. Oboje su se poverili udovici Almedinog sina, i ona ih je spojila. Uskoro su se videli po drugi put i uvideli da su zaista zaljubljeni jedno u drugo.

- Obradovala sam se kada sam ga ponovo videla onako zgodnog i sa lepim osmehom. Oboje smo bili previše nervozni da bismo jeli, a on je usled silne zbunjenosti u jednom trenutku čak i pao sa stolice - ispričala je Almeda.

Par je nastavio da se svakodnevno viđa, i dve nedelje kasnije, Gari je zaprosio Almedu. Šest dana kasnije, bili su venčani.

- Prva bračna noć je bila predivna, bolja od svega što sam ikada zamišljao. Ona je zaista žena mojih snova, a intimni odnosi u našoj vezi ne mogu biti bolji - zaključio je na kraju mladoženja.

#Brak

#koronavirus