AKTUELNO

Sve pršti!

Ljudi ne moraju imati slične stavove, stil i razmišljanja da bi bili kompatibilni u seksu. Većina je barem jednom s nekim doživela strast i jaku hemiju, ali nisu razmišljali o ulasku u ozbiljan odnos jer jednostavno znaju da nisu jedno za drugo.

U tome ulogu ima i horoskop. Postoje parovi znakova koji se u krevetu savršeno slažu, ali van njega jednostavno ne idu zajedno.

Vodolija i Strelac

Oboje imaju reputaciju „slobodnog duha“ – Vodolije hodaju svetom s glavom u oblacima, dok se Strelci klone obaveza koje sa sobom nose ozbiljne veze. Njih dvoje će se verovatno upoznati na nekom opuštenom mestu poput izlaska ili letovanja. Među njima sve počinje flertom, čak i svađom, a na kraju završe u krevetu. Ova dva znaka imaju malo šansi da postanu par u vezi.

Vaga i Lav

Poput para Ovan-Blizanac, ova kombinacija odmah će zaiskriti. Oboje obožavaju zavođenje i osvajanje, kao i grublji s*ks. Kad završe zajedno, neće se libiti da iskažu svoje strasti na javnim i neprimerenim mestima. Međusobno će deliti komplimente i podići ego jedno drugom, ali van kreveta nikako neće pronaći razumevanje i odgovarajuće poštovanje.

Jarac i Rak

Kad je u pitanju ovaj par, seksualna privlačnost mogla bi biti vrlo dramatična – od igranja s*ks igrica, uloga, dominacije. Jedan drugog jako uzbuđuju, ali temperamenti i ambicije im se ne podudaraju, pa za vezu nemaju šanse.

#Horoskop

#Ljubav

#Seks