AKTUELNO

Na osnovu istraživanja 73 odsto žena i 66 odsto muškaraca ne izlazi na drugi sastanak sa osobom koja ima neku iritantnu osobinu.

Nežniji pol možda je malo lakše iznervirati (ili su muškarci samo dosadniji), jer je 18 odsto žena pronašlo više od pet stvari koje ih nerviraju kod muškaraca. Gotovo četvrtina muškaraca ima jednu takvu osobinu koju uzimaju u obzir tokom prvog sastanka ili nemaju ni jednu.

Veb stranica "Zookes" anketirala je 1.500 ljudi i saznala koje stvari najviše nerviraju muškarce, a koje žene tokom prvog sastanka.

Žene najviše nervira...

Izgleda da je nežniji pol osetljiviji na miris, jer je 45 odsto dama reklo da im najviše smeta neprijatan miris kod muškarca. Na drugom mestu je kada muškarac neprekidno gleda u telefon, sa 22 odsto glasova.

Foto: Unsplash.com

Stići na vreme je takođe ključno. Čak 13 odsto žena ne može da podnese kada muškarac kasni.

Muškarce najviše nervira...

Na osnovu ovog istraživanja muškarci bi pre svega želeli da žena ne gleda u telefon tokom sastanka. Pola ispitanika složilo se da je prekomerno korišćenje telefona najiritantnija navika koju žena može da ima tokom prvog sastanka.

Odmah na drugom mestu su se našle dame koje ne mirišu prijatno. Čak 21 odsto momaka je izglasalo to kao najgoru stvar tokom prvog sastanka. A deset odsto muškaraca je smatralo da je kašnjenje neoprostivo.

Konačno, sedam odsto muškaraca navodi da im smeta kada se žena previše šminka.

#Muškarac

#nerviranje

#prvi sastanak

#Žena