AKTUELNO

Potrudite se da ih ne radite...

Zavisna od komunikacije

Frajeri vam neće prići ako visite na telefonu i tipkate po njemu tokom cele večeri. Smart telefonima je mesto u torbici. Isto važi i i za slušalice – apsolutni su turn-off muškarcima.

Preterano otvorena

Žene uspostavljaju vezu tako da otvore srce, a muškarci vole malo misterije. Umesto da odmah otkrijete sve tajne, započnite konverzaciju nečim poput: 'To je jedan od najljepših satova koje sam videla. Postoji li neka priča iza njega?' Drugim rečima, ne budite transparentne do kraja, ostavite mu prostora za maštanje.

Preveliko žensko društvo

Foto: Unsplash.com

Muškarci znaju da će ih svaka žena koja je s vama u društvu odmeravati i da ćete ga zajednički prokomentarisati čim se pomeeri. Drugim rečima, što je više prijateljica sa vama – mogućnost njegove "greške" je veća, jer više žena za njih znači više kriterijuma kojima moraju udovoljiti.

On završava razgovor... zauvek

Ako je on morao izreći poslednju rečenicu, znači da mu niste ostavile pristojan prostor da vas pita za broj telefona. Ali, kažete li: 'Moram da idem, ali bilo je lepo razgovarati s tobom', biće mu jasno da ima samo nekoliko sekundi da se domogne vašega broja. Pod vremenskim pritiskom momci su spremni na svakakva (zanimljiva) čuda.

#Devojka

#Muškarac

#Ponašanje

#odbijanje