AKTUELNO

Činjenica je da ih ponekad svi imamo, a istraživanje u kojem je učestvovalo 1.000 muškaraca i isto toliko žena, otkrilo je koji su najčešći erotski snovi pripadnika oba pola.

Ispostavilo se da žene najčešće sanjanju o seksu sa prijateljem, dok je najčešči erotski san kod muškaraca – seks sa bivšom.

Pre nego što se iznervirate ili naljutite na partnera, imajte na umu da snove ne treba shvatati baš tako ozbiljno i da to ne oslikava nužno ono što stvarno želimo, piše Mondo.

Dakle, nešto manje od tri četvrtine žena priznalo je da najčešće sanja o seksu sa prijateljem, dok 68 odsto njih ima snove o „akciji“ sa kolegom.

Nešto manje, 62 odsto ispitanca sanjalo je o odnosu sa strancem, a 58 odsto njih imalo je snove o seksu sa svojim partnerom.

Jedan od čestih snova je o tome kako ih partner vara, priznalo je 57 odsto dama, pokazalo je istraživanje sajta preko kojeg se upoznaju zauzeti ljudi koji traže nešto sa „strane“.

Foto: Pixabay.com

Kada je reč o erotskih snovima muškaraca, posle seksa sa bivšom o čemu sanja 92 odsto muškaraca, drugi san (72 odsto) je možda više noćna mora – seks u kojem se na neki način osramote.

Među najčešćim muškim erotskim snovima je i orgijanje, o čemu sanja 72 odsto muškaraca, dok je ovaj san tek deveti na listi ispitanih žena.

Pored toga, 68 odsto muškaraca sanja o odnosu sa nekom poznatom cicom, dok 59 odsto ima snove o „akciji“ na javnom mestu.

Erotski snovi muškaraca i žena su prilično različiti, ali jedno im je zajedničko – sanjaju ih prilično često. Čak 93 odsto ispitanika kaže da vrlo često sanja ovakve snove, dok četvrtina ističe da ih ima „svakih nekoliko dana“.

#Ljubav

#Seks

#Snovi