AKTUELNO

Probajte nešto novo!

I muškarci imaju određene delove tela čija stimulacija ih dovodi do ludila… Možda za neke niste znale. Zato vam otkrivamo najtajanstvenije muške erogene zone.

1. F-tačka

„F“ je u ovom slučaju skraćenica za frenulum. To je deo koji se nalazi na vrhu penisa, s donje strane. Ta tačka je jako osetljiva i stimulacija (najbolje za vreme oralnog seksa) će ga lansirati u zvezde.

Foto: Unsplash.com

2. P-tačka

Zvana i perineum ili međica. To je područje između penisa i anusa. Na nežne nadražaje tog područja reagovaće strastveno.

3. V-tačka

OK, ova je tačka malo preterana. „V“ je skraćenica za vrh prsta. Da – kad mu lagano, seksepilno liznete vrh prsta i gledate ga nežno u oči…

Foto: Unsplash.com

4. K-tačka

I leđa mogu biti erogena tačka. „K“ je prvo slovo od krsne kosti – to je područje na leđima koje bi rado da mu stimulirate. Ispod kože nalaze se nervi koji su povezani s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija krsne kosti može dovesti do orgazma. Dovoljan razlog za masažu…

5. Donji deo zadnjice

Mesto gde završava zadnjica i počinje bedro izuzetno je osetljivo – dovoljno da postoje muškarci koji se jako pale na i na to.

#Seks