AKTUELNO

Neki ljudi mnogo planiraju pre nego što donesu važnu odluku. Ovi znakovi, sa druge strane, važnu odluku o venčanju donose "u trenu", čim osete da je ljubav prava.

Ovan

Vatreni znak Ovan poznat je po tome što je neustrašiv. Osim toga, teško ih je odvratiti od bilo koje odluke. Vole da se brzo kreću kroz život i tako ga čine uzbudljivim. A ako to znači da bi trebalo brzo da donesu odluku o venčanju, neka tako i bude. Često su veoma "tvrdoglavi", pa ni porodica ni prijatelji ne bi trebalo da računaju na to da mogu da uspore ovu njihovu odluku.

Rak

Ovaj znak je neverovatno intuitivan i brižan, pa ideja da mogu sebi da ibezbede udoban i skladan život sa partnerom na duže staze može da im se učini jako primamljivom. Iz tog razloga, Rakovi neće mnogo okolišati ukoliko osete da je to "ono pravo". Umeju da budu i ljubomorni, pa ukoliko smatraju da je u pitanju prava ljubav, požuriće da "zaključaju" partnera pre nego što se ukaže bilo kakva mogućnost za rizik.

Lav

S obzirom na to koliko vole da su u centru pažnje, nije ni čudo što Lavovi smatraju ideju venčanja tako privlačnom. Verovatno će hteti sami da isplaniraju većinu "velikog dana", pa će tako preuzeti inicijativu oko dobrog dela stvari, od organizovanja orkestra do toga ko će biti zvanice ili kako će pozivnice da izgledaju. Njihova odluka da se venčaju, dakle. ima dvostruki razlog: U centru su pažnje i ostvaruju veliku ljubav, piše sajt Bustle.

#Brak

#Horoskop

#Ljubav