AKTUELNO

Nikako ne uspevate da zadržite frajera i ostvarite ozbiljnu vezu? Problem je možda u vama.

Časopis „Cosmopolitan“ navodi tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi iz razloga koji su svima jasni osim njima. Proverite da li ste među njima:

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svet vrti samo oko njih i da svi treba da im budu na usluzi, pa tako i njihov partner kojeg tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće uraditi ništa jer misle samo na sebe. Znaju da budu umiljate i drage kada je sve po njihovom, no ako im nešto nije po volji u trenu će napraviti skandal.

Foto: Pixabay.com

Kraljice drame

Uz ovakve žene nije moguće opustiti se, jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju da eksplodiraju i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gde se nalaze. Nikome nije prijatno da bude u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora da potvrđuje da je lepa i zgodna jer sama toga nije svesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i jako ljubomorne na prijateljice ili koleginice svog partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih.

#Muškarac

#Veza

#žene