AKTUELNO

Sve je više iskušenja, problema a samim tim i prevara.


Gotovo da je nemoguće izmeriti ko više vara svog partnera, žene ili muškarci, a o razlozima se sve otvorenije priča. Iako se odustvo ljubavi ne može uvek povezati sa preljubom u braku, činjenica je da nerešavanje problema dovodi do želje da se intimnost pronađe na drugom mestu. Ako ste zainteresovani da saznate zašto osobe u braku varaju, ostanite sa nama u redovima koji slede.

PAR JE U BRAK STUPIO VRLO RANO

Biti mlad i zaljubljen je jedno, a obavezati se sa svega 18 godina nekom na vernost do kraja života je nešto sasvim drugo. Previše rano zaključen brak, kao posledicu najčešće ima nevernost sa jedne ako ne i sa obe strane. Ovo naročito važi za parove koji se nisu dovoljno dobro upoznali pre sklapanja braka.

PREMALO SAMOPOUZDANJA

Osobe čije samopouzdanje nije na dovoljno visokom nivou uvek žele više od onog što trenutno imaju. One ne znaju da cene ono što je kraj njih i uvek misle da je drugima oko njih bolje. NJima je uvek potrebna dodatna pažnja i lako pronađu razlog za nezadovoljstvo u braku.

LOŠA KOMUNIKACIJA

Često čujemo da je komunikacija važna za izgradnju odnosa među ljudima, ali ona je zapravo ključna za stabilnost u braku. Ukoliko dve osobe ne komuniciraju istim jezikom, pri tom se misli da ne nalaze reči da opišu svoje želje, interesovanja, očekivanja i osećanja, neminovno je da će pre ili kasnije doći do potrage za nekim sa strane ko će to možda bolje razumeti.

PRETERANO POSLOVNO ANGAŽOVANJE

Kako bračna zajednica ne bi trpela osobe u braku moraju da pronađu slobodno vreme u toku dana kada se ne javljaju na telefon i ne završavaju poslovne obaveze. Posao u velikoj meri zna da bude opterećenje, jer je važan sa finansijskog aspekta ali često od ljudi zahteva više nego što je moguće obaviti za 8h rada. Zapostavljanje voljene osobe zbog posla je jedna od vrlo čestih grešaka koje dovode do neversta.

PREOKUPACIJA DECOM

Dolazak dece u porodicu je srećna okolnost ali ne tako mali broj roditelja zaboravi da dece ne bi ni bilo da se prvo oni nisu voleli i brinuli jedno od drugom. U ovom pogledu majke su te koje su češće preokupirane stvarima oko dece, i koje sebi dozvole da se na taj način nesvesno udalje od svog partnera.

#Ljubav