AKTUELNO

Ako baš morate da znate detalje o njegovoj bivšoj devojci, vodite računa koja pitanja mu postavljate.

Imate novog dečka i sve deluje savršeno? Ali kopka vas njegova prethodna veza ali niste sigurni šta smete da ga pitate a šta ne. Psiholozi tvrde da neka pitanja definitivno morate da mu postavite o bivšoj devojci, kao i da postoje zabranjene teme.

Ove 4 stvari koje MORATE da ga pitate o bivšoj:

Koliko je trajala njegova prethodna veza?

Sasvim je logično da želite da znate koliko je prethodna veza trajala i koliko je bila ozbiljna. To će vam pokazati i koliko je vaš dečko spreman da se posveti ozbiljnoj vezi sa vama.

Kada se veza završila?

Ako je ta veza bila ozbiljna i završila se nedavno, moguće je da on još nije spreman za novu vezu.

Zašto se veza završila?

Iako je njemu verovatno teško da priča o tome, za vas je bitno da znate razlog zbog kojeg se njegova prethodna veza završila. Na primer, ukoliko ga je bivša devojka prevarila, vi želite da ga uverite da ste verni i vredni poverenja.

Koliko je bio seksualno aktivan?

Tu već ulazite na pipav teren, jer želite da znate koliko je bio seksualno aktivan sa bivšom. To vam je pokazatelj njegovog iskustva u krevetu, što može da odredi i dalji tok vaše veze.

3 stvari koje NE SMETE da ga pitate o bivšoj:

Da li ju je voleo?

Ovo je nepotrebno pitanje, koje samo može da aktivira njegove bolne uspomene. Ako su bili u dugoj vezi, skoro sigurno ju je voleo, a uvek imajte u vidu da njegova ljubav prema bivšoj ne utiče na ljubav prema vama.

Kakav je bio seks?

Nikako ne idite ovim putem! On se sigurno neće osećati prijatno ako ga ovo pitate. Uostalom neke stvari trebaju da ostanu privatne. Takođe, čak i da dobijete odgovor, ono što su njih dvoje voleli da rade u krevetu ne znači, da će i vama odgovarati.

Da li ste bolji/lepši od njegove bivše?

Ne postavljajte bilo kakva pitanja u kojima se poredite sa njegovom bivšom – da li ste lepši ili simpatičniji od nje, da li ste bolja ljubavnica od nje… Umesto da se fokusirate na novu vezu, vi ćete stalno želeti da budete bolji od prethodnice, a to je potpuno pogrešno.

Na kraju, da li ćete dečku postaviti neka od ovih pitanja, zavisi samo od vas.

#Ljubav