AKTUELNO

Gledanje nije rezervisano samo za muškarce. I žene uživaju da bace poneki pogled i "ošacuju" suprotni tabor. Na šta žene obraćaju pažnju i šta ih to kod muškaraca najviše uzbuđuje?

Muškarci na ženama obično prvo primete grudi, duge noge, seksi guzu. Tek poneki muškarac obrati pažnju na neki drugi deo ženskog tela.

I žene vole malo da gledaju

Šta bi to trebalo da poseduje svaki muškarac kako bi obarao žene sa nogu?

Atletska figura

Ženama se više dopadaju muškarci sa trapezastom građom i atletskom figurom, sa oštrim linijama tela i čvrstim mišićima.

Široka ramena

Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Za žene, muška ramena su simbol snage i muževnosti.

Snažne ruke

Lepe, negovane, velike šake – postoji li žena koja ne bi poželela muškarca sa ovakvim rukama? Muške ruke ženama govore mnogo toga: na primer, kakvim poslom se bave, kako i kakav je njihov stav o ličnoj higijeni.

Mala, čvrsta guza

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo obostrano divljenje lepim zadnjicama. Većina je saglasna - atletska zadnjica je najbolja! Neophodno je da ona bude čvrsta i mišićava, a većina žena je ubeđena da seks sa vlasnikom ovakve guze obećava lud i nezaboravan provod.

Sočne usne

Žene vole muškarce sa punim i sočnim usnama – ne samo zbog toga što one izgledaju lepo, nego i zbog neverovatnog užitka koji ovakve usne mogu da pruže u svakom pogledu.

Živahan jezik

Sočne usne dolaze u paketu sa primamljivim jezikom. Većina žena je saglasna da je jezik najjači mišić muškog tela, a naročito su na ceni muškarci koji znaju kako da se njime služe.

Nije bitna veličina, bitna je tehnika

Interesantna je činjenica da je veličina penisa mnogo važnija muškarcima nego ženama. Ne postoji apsolutno nikakva veza između veličine penisa i titule sjajnog ljubavnika.

Neobavezna brada

Neobavezna brada, stara oko tri dana, pouzdan je znak muževnosti koji veoma privlači žene.

#Ljubav