AKTUELNO

Poljubac u obraz, u usta ili popularni francuski poljubac jasan su signal ljubavi između partnera. Ali šta ako vas partner ljubi u vrat, čelo ili unutrašnju stranu zgloba?


Razmena nežnosti između partnera je suština srećne i uspešne veze. Kako u partnerskim odnosima dela govore mnogo više od reči, tako i razmena poljubaca u različite delove tela šalje posebnu poruku poruku o osećanjima i željama partnera.


Ponekad i poljubac koji dobijete može pružiti uvid u ono što se događa negde u dubini srca vašeg partnera.

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba ruke

Ovaj poljubac nosi značenje da se situacija ozbiljno "zahuktava", odnosno da će situacija postati puna seksualnih naboja.

Ukoliko vas je partner poljubio sa unutrašnje strane zgloba, možete biti sigurni u jednu stvar - jedini razlog zbog kojeg vam već nije skinuo svu odeću u sekundi je što verovatno sedite u javnosti, među drugim ljudima. Ovim poljupcem muškarac daje do znanja da zna kako funkcioniše žensko telo, kao i da se ne boji to znanje iskoristi.

Poljubac pored oka

Ovaj poljubac nosi značenje da vas partner ceni u velikoj meri.

Iako se ovaj poljubac može učiniti neobičnim, posebno ukoliko ste na samom početku ljubavne veze. Posebno, ukoliko znate da se oko, između ostalog, obično ne smatra erogenom zonom. Ali i u ovom poljupcu mogli biste istinski uživati jer je on gest ljubavi i uvažavanja partnera.

Poljubac u čelo

Ovaj poljubac nosi značenje da vas partner voli istinski i na mnogo dubljem nivou, nego što ste to od njega očekivali.

Poljupcem u čelo partner vam daje do znanja da će biti tu i da želi da vas zaštititi. Osim toga, poručuje vam da voli baš sve na vama, a ne samo vaše telo. Poljubac u čelo zapravo je poljubac u mozak.

#Ljubav