AKTUELNO

Iako se često vodimo stereotipnim mišljenjima da se muškarci "lepe" na savršen fizički izgled, izgleda da jači pol traži nešto više.

Fizički izgled nikako nije presudan muškaricma, iako su žene ubeđene da ih muškarci ne primećuju upravo zbog nekih nedostataka koje samo mi vidimo na sebi.

Žena kojoj će muškarac biti u potpunosti podređen, veran i spreman na žrtvu zarad ljubavi, mora imati samo tri karakterne osobine. I iako se ženama čini da muškarci ne pričaju o ženama kroz oči karakternih osobine, stvarnost je značajno drugačija.

Evo koje su to tri karakterne osobine, koje se muškarcima najviše sviđaju i koje su presudne za odabir savršene žene za njih.

Harizma

Pogled i osmeh i dalje su glavni aduti kojima žene obaraju muškarce sa nogu.

Muškarci ne vole žene koje su cieo dan opterećene svojim izgledom i koje misle da će velikom količinom šminke osvojiti baš svakoga. Ponekad će muškarcu biti drago da ga dočekate u pidžami, potpuno prirodnog izgleda, spremne za ispijanje kafe sa njim u domu i grejanje ispod ćebeta.

Nezavisnost

Muškarci istinski traže ženu koja uspe da ih inspiriše i zaintrigira, koja je istovremeno i pametna, odgovorna, ambiciozna, koja je svesna i prihvata sve obaveze.

Idealna žena je ona koja će ih razumeti, posebno njihove poslovne ambicije, ali isto tako imati i svoje. Bitno je da im devojka daje prostora i da je okupirana u poslovnom, a i društvenom životu. Ne žele da im je veza jedini životni cilj.

Ženstvenost

Muškarac ne želi pored sebe ženu koja psuje, koristi se neprimerenim izrazima i koja svojim seksističkim vicevima vređa ženski rod. Neće ga zaintrigirati žena koja se stalno svađa na društvenim mrežama i koja drugima oštro deli savjete misleći da je uvek u pravu.

Ovakvu ženu muškarci mogu gledati samo kao ortaka za ispijanje piva. Dublji odnos poželeće sa nežnom damom usađenih manira.

#Ljubav