AKTUELNO

Super ideja koje bi se retko ko dosetio.

Jedna žena je podelila genijalan trik koji sprečava njenu decu da čuju bilo kakvu „buku" tokom noći kada ona i njen partner imaju seks.Ukoliko imate decu, onda sigurno znate da se niko lako sakriti od njih u kući. Čak i ako ćekate noć kako biste mogli da uživate u intimnom odnosu sa partnerom, problem često prave glasovi, ali i zvuci pomeranja kreveta.

Ali ne brinite, jedna žena je podelila zgodan trik koji sprečava njenu decu da čuju bilo kakvu „buku“ tokom noći.Ona je u grupi na Fejsbuku otkrila kako je upotrebila jedan predmet kako bi sprečila da uzglavlje kreveta udara u zid dok ima seks. Reč je o sunđerastoj cevi za kupanje, tzv. “pool noodle”, ali u pomoć vam može doći i mekani uvijači za kosu.

Dovoljno je samo iseći i zalepiti ih oko uzglavlja, odnosno na sve spoljašnje delove koji udaraju u zid ili neki drugi deo nameštaja.

Ova žena je u svom postu objasnila da je došla do ove ideje nakon što su se tinejdžeri žalili da su čuli buku.Članovi Fejsbuk grupe bili su zadivljeni ovim jednostavnim trikom koji su nazvali "najboljom forom koji su čuli do sada".

#Ljubav