AKTUELNO

Ako ste tek na početku veze, ili biste da napravite prvi korak, ali niste sigurni kako se druga osoba oseća, ovo su signali koji ukazuju na zaljubljenost!

Postoje i oni "suprotni", koji ukazuju na to da neko ima samo kratkotrajne, prolazne namere, a evo kako da ih razlikujete!

Dela, a ne reči!

Najpre, obratite pažnju na to šta ta osoba radi. Slatke poruke ili obećanja su samo reči, i ne moraju zaista da budu ukorenjeni u emocijama. Važnije je da osetite kako se ta osoba ponaša kada je sa vama.

doručak u krevetuFoto: ProfimediaSlobodno vreme

Neko ko je zaljubljen, želeće da provodi slobodno vreme sa vama. Čak i ukoliko ste se nedavno videli, pronaći će razlog da se ubrzo vidite ponovo.

Upoznavanje

Iskreno zaljubljeni ljudi želeće da znaju sve o vama. Postavljaće mnogo pitanja, i pažljivo će vas slušati. Neko ko želi samo prolaznu avanturu, uglavnom će vam pričati samo o sebi.

Poštovanje

Ako ste na početku veze sa nekim ko je zaista zaljubljen, neće odlagati da se zajedno pojavljujete u javnosti, upoznaće vas sa prijateljima, kolegama... Vezu koja je samo "šema" prepoznaćete i po tome što neko okleva da vas upozna sa svojom okolinom, viđate se kao da se skrivate i uopšteno, u tom odnosu nema poštovanja.

#Ljubav