AKTUELNO

U slučaju da niste čuli ili naišli na društvenim mrežama na novi trend (ako već niste prisustvovali samom sličnom događaju) – ovih dana razvodi se slave.

Samim tim one figurice mlade i mladoženje koje krase torte, rođendanske sveće i prskalice nisu više jedini izbor ukrasa kad nešto slavimo. Naprotiv, to je samo početak jednog kreativnog spiska.

Da, torte za razvod očigledno su ozbiljna stvar.

Realno, zbog čega bi uživanje u torti trebalo ograničiti na uobičajena svečana dešavanja? Razvod se uvek dešava s razlogom, a za mnoge žene to je čak dobar korak ka napred, ka drugačijem životu. Pa, zbog čega onda ne biste proslavili početak novog poglavlja?

Sada kada znate da su torte za razvod braka prava stvar, vreme je i da bacite pogled koliko su ljudi bili kreativni i koliko su zapravo želeli da obeleže ovaj stresan događaj, te ga tako, ipak, pretvore u nešto pozitivno, piše Lepota&zdravlje.

Možda deluje smešno, ali ako upravo vi prolazite kroz razvod, ili neko vaš blizak, obeležavanje ovog događaja može doneti sve ono što vam treba: neophodan zaključak, rasterećenje, momenat kad ćete izbaciti sve iz sebe, radovanje novoj fazi života, nazdravljanje i ružnim i lepim stvarima koje ostavljate iza sebe… a sve to uz omiljeni dezert!

Zato, pogledajte ove neverovatne torte za razvod koje će vas, ako ništa drugo, bar nasmejati.

#Torta