AKTUELNO

Na početku ste veze i niste sigurni "kuda ide"? Evo kako da znate da li je u pitanju ljubav ili samo prolazna avantura!

Ako ste tek na početku veze, ili biste da napravite prvi korak, ali niste sigurni kako se druga osoba oseća, ovo su signali koji ukazuju na zaljubljenost!

Postoje i oni "suprotni", koji ukazuju na to da neko ima samo kratkotrajne, prolazne namere, a evo kako da ih razlikujete!

Dela, a ne reči!

Najpre, obratite pažnju na to šta ta osoba radi. Slatke poruke ili obećanja su samo reči, i ne moraju zaista da budu ukorenjeni u emocijama. Važnije je da osetite kako se ta osoba ponaša kada je sa vama.

Slobodno vreme

Neko ko je zaljubljen, želeće da provodi slobodno vreme sa vama. Čak i ukoliko ste se nedavno videli, pronaći će razlog da se ubrzo vidite ponovo.

Upoznavanje

Iskreno zaljubljeni ljudi želeće da znaju sve o vama. Postavljaće mnogo pitanja, i pažljivo će vas slušati. Neko ko želi samo prolaznu avanturu, uglavnom će vam pričati samo o sebi.

Poštovanje

Ako ste na početku veze sa nekim ko je zaista zaljubljen, neće odlagati da se zajedno pojavljujete u javnosti, upoznaće vas sa prijateljima, kolegama... Vezu koja je samo "šema" prepoznaćete i po tome što neko okleva da vas upozna sa svojom okolinom, viđate se kao da se skrivate i uopšteno, u tom odnosu nema poštovanja.

#Ljubav

#ZALJUBLJENOST

#partneri