AKTUELNO

Crveno na radost.

Dan zaljubljenih ili Sveti valentin, proslavlja se 14. februara. Već smo ga prisvojili kao i naš praznik budući da se radi o ljubavi, a ona je uvek dobar povod za slavlje, zar ne?

No, večito pitanje, šta pokloniti, a da nije kliše?

Od klišea ćemo malo teže pobeći kada su materijalni pokloni u pitanju, ali zato neka vaša ljubav bude čista i iskrena, to ne da je veliki trend, već i retkost u današnje vreme.

Kada su žene u pitanju, čitav asortiman izbora je na tržištu. Od donjeg veša, cveća, omiljnog parfema, šminke, krpice... niz nastavite sami.

Ipak, kada su muškarci u pitanju čini se da je izbor poklona malo suženiji, ali ako dobro poznajete vašeg partnera, ne sumnjamo da ćete biti maštovite.

View this post on Instagram

It’s never too early to start thinking about Galentine’s and Valentine’s 🥰 —— This mini raspberry champagne cake is now available from @minimelanienyc! 💝 Go treat yourself (or someone else) to some of their mini cakes, cookie cakes, or cake pops! P.S. their truffles are amazing! —— #minimelanie #minicake #cake #cakesofinstagram #cakelover #valentines #valentinesday #galentinesday #galentines #treatyourself #ihavethisthingwithpink #caketime #letthemeatcake #cakestagram #sweettreats #raspberry #champagne #champagnecake #insiderdessert #infatuationny #dessertlover #dessertstagram #dessertporn #chelseamarket #hotbreadkitchen #layercake #cakeoftheday #sweettooth #vday #valentinescake

A post shared by T I N A (@tinaxzw) on

Ono što svakao može da obraduje oboje, jeste neki zasluženi spa centar, relaksacija u đakuziju i sauni, prijaće definitivno. No, ako ste malo plićeg džepa, vašem partneru možete prirediti lepo iznenađenje i u kućnoj varijanti.

View this post on Instagram

Photographers be like “Just a slight edit” 😂

A post shared by Sarah David (@sarahnoeldavid) on

Zu neku dobru klopicu i maštovito postavljenu trpezu, iznenadite ga svojom nesvakidašnjom pojavom u dobro odabranom vešu ili bez veša, več kako preferirate...

#Poklon

#dan zaljubljenih

'