AKTUELNO

U ovoj igri ti si pobednik!

Nauka je došla do nekih zanimljivih otkrića u ovoj oblasti i otkrila na šta to najviše padamo u igri zavođenja.

Miris - Iako im je važno kako muškarac izgleda, ženama je takođe bitno i kako on miriše. Dok muškarci više obraćaju pažnju na izgled žene, dame se više prepuštaju čulu mirisa.

Psi privlače veću pažnju - Momci vole da se šale kako im psi koje imaju uvećavaju šanse da osvoje dame. Bebe su dokaz da muškarac nije samac, dok su psi izuzetno dobra prilika da se upozna lepša polovina tokom šetnje u parku.

Foto: Unsplash.com

Crveno je boja koja privlači - Crvena je uvek bila boja ljubavi, strasti, moći i višeg staleža. Sve to pomešano stvara uzbudljivi koktel koji ima uticaja i na muškarce i na žene.

Zato žene uvek izgledaju toliko privlačno u crvenoj haljini, dok muškarci u crvenom privlače više pažnje. Potrebna je hrabrost da se nosi ova boja.

Pratite držanje tela - To dolazi nekako prirodno. Ukoliko vam se neko dopada, onda se osećate lepo i ne obraćate pažnju na to koji ste položaj tela zauzeli.

Žene su te koje prave prvi korak - Ovo je jedna vrsta igre koja se dešava u podsvesti i često nismo ni svesni šta se dešava i kako se stvari odvijaju. Jedan muškarac se dopada ženi, kada je pogleda ona mu uzvrati zavodljivim pogledom kojim pokazuje da je zainteresovana i tako mu daje do znanja da sme da joj priđe.

Duži kontakt očima, osmeh i drugi mali gestovi koji se dešavaju pre bilo kakve komunikacije koja je inicijativa muškarca, zapravo su deo prvog koraka koji je napravila žena.

Foto: Unsplash.com

Tražimo pokazatelje da je neko zdrav - Biološki smo predodređeni da kod potencijalnog partnera tražimo podsvesno dokaze da je zdrav i pogodan za sparivanje. Iako zvuči malo grubo, to je istina.

Volimo ljude koji imaju čistu kožu lica, svež dah i gustu kosu. Sve su to znaci da je neko dobrog zdravlja, muškarac ili žena – nebitno je.

Sve je u harizmi - Samopouzdane i šarmantne osobe privlače više pažnje suprotnog pola. Harizma je nešto na šta teško možemo da ukažemo ili utičemo, ali harizmatičnim ljudima je lako prići. Kada upoznate neku takvu osobu, naprosto nećete moći da sakrijete uzbuđenje.

#Ljubav

#Seks

#Veza

'