AKTUELNO

Seks bi trebalo da bude jedan od najboljih životnih užitaka, ali stvari često ispadnu suprotno pa umesto zadovoljstva dobijete neprijatno i čudno iskustvo.

Ovo su neke od najgorih situacija u seksu koje je većina ljudi doživela, a ako se ne pronađete među njima, ne brinite se, i vaše vreme će doći.

1. Užasan bezobrazni govor

"Prljavi" razgvor jedna je od onih rizičnih stvari u kojima je jedna greška dovoljna da se pređe granica iz užitka u stanje u kojem biste najradije ogluveli zavek. Možda nije tako loša ideja imati pored sebe čepiće za uši u slučaju da primetite da stvari idu u pogrešnom smeru.

2. Agresivno hvatanje

Nema ništa loše u malo strasti i jačih dodira tokom seksa, ali agresivno hvatanje ili udaranje do bola nema veze sa strastvenim seksom. I oba pola mogu biti pojednako kriva za ovo.

3. Lažna obećanja

Razmenjujete jedno s drugim provokativne poruke, obećanja i dogovore o najboljem seksu u životu, a onda se nađete i dobijete najveće razočaranje u životu.Jedno od nepisanih pravila koje morate zapamtiti: Ako neko priča o tome koliko će biti dobro, verujte, biće užasno.

#Ljubav

#Seks

'