AKTUELNO

Svakome teško padaju promene, a muškarcima je nekada nezamislivo da će svoje navike morati da menjaju zbog lepše polovine.

Postoji nekoliko stvari kojih muškarci moraju da se odreknu kako bi pored sebe imali ženu o kojoj su oduvek sanjali.

Svaka žena će reći da pored sebe želi da ima odgovornog i iskrenog muškarca koji neće bežati od obaveza, koji će s njom planirati život i neće se ponašati detinjasto.

Evo kojih navika muškarci moraju da se oslobode kako bi ispunili ženska očekivanja.

1. Loše navike

Možda vam štednja nikada nije išla od ruke. Možda ne komunicirate na najbolji način. Možda se ne hranite najzdravije. Poenta je da sa pravom osobom pored sebe radite na tome da postanete bolja osoba. Isitina je da će vas prava žena voleti zbog toga ko ste vi, ali je tačno i da će ta ista žena uvek zadržati standarde kada je reč o muškarcu kojem će dozvoliti da uđe u njen život.

2. Potreba da je uvek u pravu

Nijedna veza nije savršena i nigde ne cvetaju rže 24 sata dnevno. Biće nesuglasica, biće rasprava, a iznad svega moraju da postoje kompromisi.Fleksibilnost je ključ svega.

Ne možete da očekujete da sve bude po vašem, da biste nešto uzeli morate i vi nešto da pružite. Ako jedna strana ima potrebu da ubvek bude upravu onda vaša veza neće imati slavnu budućnost.

3. Njegova nezrelost

Muškarci su skloni izbegavanju obaveza, a kada ste u vezi sa ženom s kojom planirate budućnost onda ova navika mora brzo da bude iskorenjena. Uspešni parovi su učili i odrastali zajedno.

Sazrevali su kao individue i kao tim.Pružite ženi ljubav, iskrenost i energiju i podelite obaveze među sobom, tako će svima biti lakše.

4. Kratkoročno razmišljanje

U mladosti niko ne razmišlja o budućnosti. Ženama je teško da zamisle budućnost s nekim ko ne razmišlja ni o svojoj budućoj perspektivi. Žene traže muškarca koji će je podržavati u ostvarenju njenih ciljeva, ali i koji će se truditi za sopstveno dobro.

Ozbiljna žena želi kraj sebe muškarca na kog može da računa kako u ljubavi tako i na putu kroz život.

#Lifestyle

#Ljubav

#Muškarac

#Snovi

'