AKTUELNO

Svakodnevno gledamo reklame za dodatke ishrane koji utiču na potenciju muškaraca, dok se o libidu nežnijeg pola skoro i ne govori. Međutim, tome je došao kraj, jer se na tržištu u Srbiji pojavio VIP POWER namenjen i muškarcima i ženama, bez obzira na godine.

Ovaj proizvod je 100% prirodan dodatak ishrani koji unapređuje erektivnu funkciju i na efikasan način poboljšava seksualni život. U pitanju je svojevrsni afrodizijak na bazi meda, a sastoji se od smeša biljaka u medu sa polenom koja povecava nivo seksualne i ukupne energije i deluje antidepresivno. Pored blagotvornog uticaja na libido, on je blagotvoran i za opšte zdravlje, pa tako unapređuje cirkulaciju i pospešuje protok krvi.

Foto: Pink.rs, Pixabay

„Vip Power“ je vrlo jednostavan za konzumiranje, u formi je gela i rastvara se u vodi. Dejstvo proizvoda počinje nakon 30 minuta od konzumiranja, kada ćete doživeti stimulativan osećaj koji unapređuje vašu erekciju i libido.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Ono što ga čini magičnim jeste i epimedijum ili "trava uspaljenog jarca", koja se tradicionlno koristi u Kini za lečenje impotencije i neplodnosti, kao i „Tribulus terrestris“ , nesteroidni preparat biljnog porekla koji na prirodan nacin povećava proizvodnju vlastitog testosterona . Ovaj sastojak se u drevnoj kineskoj i indijskoj tradicionalnoj medicini smatra stimulansom muškog polnog nagona. „VIP POWER“ sadrži i maku koji povećava izdržljivost i otpornost organizam. Poznato je da su ga Inka ratnici koristili maku kako bi povećali snagu i vitalnost, ali bilo im je zabranjeno da biljku koriste u gradovima koje su osvojili kako bi se sprečilo seksualno nasilje nad ženama. Isto tako maka ima afrodizijsko svojstvo kod žena i kod muškaraca.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Pink.rs

#Zdravlje

'