AKTUELNO

Evo šta se desi kada nas povredi neko koga volimo.

Pored svih lepih stvari koje nam naviru u sećanje, život nam često čine i one ružne koje nezvane isplivaju i dušu nam natope najbolnijim suzama.

Te rane koje se otvaraju iznenada, nikad ne zaceljuju do kraja. One nas podsećaju na nešto ili nekoga ko nas može opet povrediti ili da utiče negativno na naš život.

Evo nekih rana koje nikad ne mogu da zacele do kraja:

1. Poniženje

Kada vas neko ponizi, osećate se kao da je ta osoba uzela neki deo vas i kao da je to učinila na najokrutniji mogući način.

2. Razočarenje

Kada nas neko blizak razočara, uništi sva naša očekivanja i nade. Taj osećaj u nama izaziva eksploziju šoka, besa, iznenađenja i boli.

3. Izdaja

Kad osetimo izdaju na svojoj koži, tada nam se čini da je čitav život laž. Sve ono u šta smo do tada verovali pretvara se u izmaglicu.. Izdaja je u stanju da nas povuče u najdublje blato iz kojeg se teško izlazi.

4. Ravnodušnost

Kada nas najbliži ljudi, bez ikakvog razloga, ignorišu, počinjemo da se osećamo beskorisno. Tada ćemo se svi osetiti nedostojno i uništeno.

5. Gubitak

Ova rana se razlikuje od svih ostalih po tome što nije namerno naneta i zaista u većini slučajeva uopšte nema krivca. Niko od onih koji nas stvarno vole neće izabrati smrt kako bi nas povredio. Ali, ipak, kada napuste ovaj svet, sa sobom nose deo naše duše koji se nikad više ne može oporaviti.

#Ljubav

#Tuga

'